busy

Upptagen med att göra roligare och vettigare saker än att sitta och stirra på datorn.

tehe.


enunderbarkvällmedunderbaramänniskorsomjagälskar






 








proom!



I en kasse i hallen ligger allt jag behöver; klänning, skor och väska.
Snart åker jag iväg till frisören och efter det ska jag köpa sushi och ta med så jag
och Jenny inte svälter ihjäl.
Sedan blir det sminkning och ombyte.
Halv sex kommer vi vara vid operan ungefär och prick ska bussarna åka mot Marstrand.
Det är bal ikväll!

yey!

För jag får finfint besök från skåne på studenten! Elin kommer hit! Yeey! :D

Bara en vecka kvar nu! och imorgon är det bal! Kan det bli bättre?

I bruise easily?

upptäckte precis två till blåmärken, vad fan har jag gjort??
Gaah, försvinn försvinn!

redo

Blåmärken på båda knäna samt ett på ena armen och en finfint skavsår på ena hälen. Klart som fan att man är redo för balen på onsdag.

Gotta love it.

Resa

Rhodos 12-20 juli står det i min kalender nu! Så otroligt galet härligt ska det bli! Vi kommer dö av värmeslag, om inte annat. Gotta love it!

har jag sagt det?

Har jag sagt att min bal är på onsdag? och att jag tar studenten snart? Om sisådär 9 dagar för att vara exakt. Har jag sagt att det ska bli jävligt kul? Har jag sagt att det bokades en resa idag? Har jag sagt att jag är rastlös? och har jag nämnt att jag inte vill bli vuxen på riktigt?


Gaah!

Jag är så uttråkad! Jag ville ju ut idag, det ville Jenny också men hon ska upp tidigt tidigt imorgon och tävla så det sket sig och alla andra bangar! Jag vill ut och ha kul i klass med P-festen, vakna inte riktigt nykter och gå runt och se traaasch ut imorgon. Men icke, ikväll sitter jag hemma i protest, kollar på Talang och blåser tuggummibubblor.

Such a lovely friday night ;)

det grillades i goda vänners sällskap ute hos malin.


måndags

Vaknade, ville ha frukost, vi gick till Lpf. Traaasch!

 
Kolla revan på mina strumpbyxor!? Haha!

söndags

I söndags var det P-fest och det var jvligt kul men jag vet inte om jag egentligen vågar visa bilder från det... Hmm.. jag chansa på några stycken i alla fall.

  
 
 

vart tog det vettiga vägen och vart försvann all min pigghet?

Egentligen skulle jag vilja skiva något vettigt, något av betydelse, eller nej, bara något som fångar någons intresse, något som kan diskuteras helt enkelt. Så varför är det alltid så att när man vill det går det inte. Hjärnan är totalt tom, inga ordentliga tankar att dela med sig av, inget vettigt på långa vägar.

Det är nog bäst att sova nu så att man kan orka med morgondagen.

Trött trött...
ciao!


tryin' to keep my eyes open.

På måndag sätt betyger och jag har min sista inlämning kva att göra. Geografi, en landanalys som ett land. Är jag klar med den? nej. Är jag nästan klar med den? nej, jag tror inte det. Är jag redan trött på uppgiften? oui oui!

Ikväll blir det filmkväll hos Jenny och jag tror att jag kommer att somna redan lagom till första filmen. Är död död död, man lever ett jobbigt liv.
Söndag: P-fest
Måndag: skola,tandläkaren, jobba till stängning
Tisdag: Stella, pappa, jobba till stängning.
Idag: Försovning, skola, muntligt i sp, ångest på bilden, skriftligt sp, geo.uppg, snart kommer Malin, sen till Jenny.

Jag behöver sova!


butter?

jag vill vara butter, men när människan som man ska vara butter mot håller med om man har rätt till att vara butter på gund utav en sak funkar det inte att vara butter mot människan i frågan. gaah!

hmpf.

time

Jag har inte tid att sitta här, fullt upp, stress stress, men bra stress! P-festen vad fab men att jag ehm, vaknade i ett tillstånd som inte är okej på en måndag är en annan sak. Äsch, man lever bara en gång som min tandläkare så fint sa. Inga hål hade jag heller sa hon. Gillar't.

Skolkdag idag, dvs Stella dag, vi ska äta brunch och vandra runt i stan. Gotta love it! Sen till papi för att äta middag och sen jobba ett par timmar. Någonstans mellan allt det ska jag hinna plugga också, vi får se vi får se säger jag bara.

fail.

haha, tårttävlingen var ju så fail.
Exakt samma recept förutom lite kokos i ena.
Fail Fail Fail.

Aja gott var det i alla fall.


Trouble


P-fest

Ikväll blir det till att vara ute på vift med Hille och Carro (och övriga Strike&Valhalla människor såklart).
Kul som fan ska det bli!

Ska bara skriva klart den nedrans religionen nu på morgonen och sen fixa lite annat smått och gott under dagen. En ledig söndag! Det har jag inte haft på ett tag nu. Lövly!

men va?

...och jag som trodde att alla lyckade lördagskvällar slutar med att man sitter och pluggar.
Nu blev jag förvånad.

casa di corrente di lontra

Tävling pågår, ungefär.
Det är min chokladtårta med tryffel mot mammas.
Vem vinner?

igår.

Bowlingen gick...sådär. Gjorde dock en klockren strike när jag pratade i telefon och det borde jag få lite en massa cred för i alla fall. Jag är fortfarande inte sämst,  Mormor Torhild fick sämre än mig igen. Yey! 

Louise: Handikappade barnet
Hillevi: Mormor Torhild
Benny: Die Tard 2
Linda: Påsen

Jenny: Starfighter
Bosse: Playstation
Mats: Midfrost
Peter: Lilleplutt

självdiciplin



Det går så bra med pluggandet. Har gjort klart allt. Eller inget. Däremot har jag hunnit tvätta en skjorta och börjat läsa en bok. Inte helt fel det heller.
Mitt stora problem nu är att jag är hungrig och varken orkar eller hinner fixa mat innan jag ska åka iväg för att möta upp Linda vid centralen. Det blir ju bowling med folket idag!
Så det lilla handikappade barnet i mig får komma fram ännu en gång. Det gick visserligen bra förra gången men vi får se, man ska inte säga för mycket.

Nej, något måste jag ju lyckas med idag så nu ska jag göra mat snabbt som jag-vet-inte-vad. Igår när jag gjorde det tappade jag dock ut all min pasta och kvar att äta hade jag korven som jag snabbt stekt upp.
Ibland fungerar saker bara inte riktigt som de ska.
Tips på enkel och snabblagad mat, tack!

berg

Jag skulle vilja bestiga ett berg! Tänk att kunna säga att man gjort det, lite imponerande va? Åh, det skulle jag vilja. Typ Kilimanjaro, det är finns väl till och med stig-liknande vägar upp?

19dagarkvar

Jag får inte gjort något. Jag jobbar bäst på kvällen/natten tror jag. När det inte finns något som kan distrahera mig. Nu vill jag bara inte skriva något. Hjärnstillestånd.

Kan ingen störa mig lite? Jag är rastlös som bara den.

pfest.

vi har fått instruktioner inför p-festen. vad har de planerat nu är frågan?


noll

Hillevi godkände min ledighet när jag klagade på över att jag inte orkar gå idag. Nu börjar jag om två min. Gött! Ska plugga en massa hemma  är det tänkt men jag har koncentrationsförmåga noll.

Ikväll blire bowling med co. yey!

halfasleephalfawake


ouioui

Ledig tid, vad är det?
Igår tills idag satt jag barnvakt, sen skola, nu jobb. Lövly..
Aja, dinero dinero iaf. right?


still

jag har hjärthjärnstillestånd. Nytt ord? Kan hända. I vilket fall så står det helt still jag får inte skrivit något vettigt på den där jobbiga religionsuppgiften.

Hur ska jag kunna skriva när vi inte haft en genomgång av det? När vår lärare är på "time out" som det tydligen kallas. Hata hata. Panik panik.

Jag vill krypa upp i soffan och se på film.

...

jag är begravd i plugg...
svenska, religion, geografi och spanska.

Jag har inte tid för det här,
ikväll är jag hos Ingrid, imorgon jobbar jag.
Torsdag bli en pluggdag men fredag är fylld med jobb.

Söndag är det personalfest och det är tänkt att jag ska inviga klackarna
men vi får se om jag orkar åka vidare.
Just nu vill jag bara sova, typ.

gonegonegone

Du har kommit till the retard on Retardstreet, hon kan inte svara just nu eftersom hon är levande död efter 11 h arbete bland odrägliga ungar som tror att de är något. Var vänlig och försök att kontakta the retard vid ett annat tillfälle då hon är med levande än död.



update

Karin: 

Hej.. Jag söker the retard, försöker skicka lite kraft.

Karin:

Hej, igen, verkar som jag kommer till en telesvarare

märkligt..

får försöka snart igen då


two

Ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna och små barn som springer runt och skriker lockar inte det minsta. Det hjälper inte ens om man tar bort springandet för barn i grupp skriker, alltid. Nästan i alla fall.

Det ska vara tysta, snälla barn som sitter stilla och äter. Barn som blir glada för att de får lite saft. Sådana ungar ska det vara, inte de där satungarna som kastar  bestick och slänger mat omkring sig.

Hösten kommer betyda död för min del, dvs om jag måste fortsätta med kalasen. Håll tummarna för att någon annan får ta det då!

Nu: "Put on a smile and go to work" day two.


bird is the word

vad som spelas i restaurangköket när man behöver peppas lite. Omöjligt att inte skratta/le eller sitta still till den ju.



Jao, vi har det allt kul vi. Det må vara ett skitjobb dock men kul är det och snart är det persfest! Yey!

perfect

Christine och jag såg ett retard på väg från jobbet. Retardet åkte samma buss som mig och gick av på den gatan som är mest retard. Perfect match; retard on retardstreet.

Och jag tror aldrig jag använt ordet retard så många gånger på så kort tid innan. Lövly. Maybe I'm a retard too? ^^


"put on a smile and go to work"-day


kom hit!


Karin, kom till Götlaborg!
Jag behöver ha kul och flumma runt,
komsi kom!

förlåtursäkta.

För en mindre evighet sen, när jag träffade Elin senast, kom vi fram till att jag säger förlåt för ofta. Nästan alltid, jag behöver inte ha gjort något egentligen, kanske bara sagt ett ord fel, men ändå säger jag förlåt. Why?

Kan ju inte gå runt och säga förlåt hela tiden då tappar man ju meningen med ordet. Nu har jag till och med börjat säga förlåt när jag inte hör vad någon säger, ursäkta är ju det jag vill säga egentligen.

Så förlåt för att jag säger förlåt, typ.


Någon vill att jag ska förbli grå och blek and I do not like it.

Någon vill inte att jag ska sola, någon vill att jag ska gå likblek till balen i min klänning som kräver färg. Inte okej, inte okej!

Förra helgen var det stängt hela helgen för att det var långhelg och nu är de tydligen på kurs...Om jag vill använda deras cancermaskiner tycker jag att jag ska få göra det, faktiskt.

Och sen när låter man hela ens personal åka iväg på kurs samtidigt? Det är säkert så att de vet att jag ska komma och bara för att jävlas med mig så sätter de snabbt upp en skylt där de står att de där på annat håll så att jag snällt får lov att gå hem igen. Låter långsökt, men vet vet?

Så i ren protest mot det här stället här borta åker jag till pappa och det hederliga stället på Kaggeledstorg som alltid erbjuder lite solning. Jag vägrar att gå blek till balen!

Det är ungefär så här stora problem jag brukar ha, kanske borde sluta klaga så mycket? Haha.

Küss.

face/it

Jag har betett mig underligt de senaste dagarna, jag brukar inte vara den som är helt freaky, jag brukar ha läget under kontroll så att säga. Nu har jag kommit på varför jag är sån här; jag är så glad över att skolan snart är slut men har panik för att jag har så mycket att göra men inte gör något åt det. Så jag beter mig konstigt. Är rastlös konstant, skriver om ingenting bara för att och städar. Japp. Jag har städat två dagar i rad, det är inte så Louise.

Kanske har det med mina horoskop att göra? För jag läser alltid mitt horoskop. Varje morgon på väg till skolan. Alltid. Man (läs: jag) tolkar det så att det stämmer in perfa och de senaste dagarna har det stått att saker inte går som jag vill eller så nämns ordet problem. Kan man vara så lost att man börjar leva efter horoskopet? Att man helt enkelt krånglar till det för sig för att "ja, men det är väl dagens problem" eller "ja, men det skulle ju inte gå min väg idag"?

Vem frågar man om sådana saker? En psykolog? En filosof? En random människa på stan?

Ja ja, nu ska jag lokalisera min tuggummipåse som förövrigt börjar ta slut och jag köpte den ehm.. igår. 12 stegs program för att sluta missbruka tuggummi önskas (egentligen inte).


leg as in id-kort.


- "Do you have your leg with you?"
- "Yeah... you want to see it?"

'cause we're so superserial.

på repeat.


ram di dam

jag blir gärna mer uppmuntrad om någon känner för att höra av sig.

Okej, det låter som om jag har världens humörsvängningar för tillfället. Men så är det inte, tro det eller ej. Och eftersom jag är en otålig person så vandrade jag ner till Ica och hämtade ut ett paket för att muntra upp mig själv.

Så lilla otåliga jag är lite mer uppmuntrad nu för i paketet låg de fina skorna jag gått och väntat på i en mindre evighet känns det som.

Nu ska jag öva på att vara lång och hoppa runt i dem här hemma. Cirkus 1.84 blir jag, hoho, Louise the Giant. Inte så svårt att förstå varför jag tycker att killar oftast är för korta va?

.

Någon som känner för att muntra upp mig?

nerver.

Nerverna sitter fan på utsidan idag. För nervös för att äta, jag är klumpig och tappar saker hela tiden. Kan inte sitta stilla och det vänder sig i magen. Iiih!

mini me


ettskeppkommerlastat

Nu måste jag plugga, men det går inte, kan inte koncentrera mig, vill gå ut i blåsten och bara vara. Vill hoppa och skratta, dansa, springa och skratta lite mer. Ungefär så känns det just nu. Det är bara 28 dagar kvar till studenten, allt som allt. Underbart.

Åh, tänk om man kunde skicka iväg lite glädje bara sådär. Typ ett skepp kommer lastat med glädje. Hade inte det varit fint?

RSS 2.0