weekend

Fredag mando diao spelade och jag var där med QueenCaroline! Så sjukt bra och kul, lovelovelove! Vi hade förövrigt jättetur när vi skulle ställa oss i den långa kön för i början av kön hittade jag Caroline och Jonna så vi joinade dom helt enkelt. De hade stått där sen klockan fem och vi kom tjugo över sex. Tur för oss, hehe.

Lördag jobbade från fyra till stängning, slutade alltså runt nolltvå. Det var jätteroligt i alla fall, jobbade med anna och jessica. Jag fick stå i baren, receptionen och pentryt så det var blandad kompott, I like!. Till höst får jag fast där för Johanna ska sluta och då får lilla jag hennes plats. yey för mig!

Söndag idag... skulle haft piknik med tjejerna i klassen, men vädret är sådär så jag ska bara in och träffa Caroline efter att hon slutat :) Det blir prima.


the end of the empire?

full rulle är det här och det har det varit sen helgen ungefär då Karin först var här på besök torsdag till lördag och efter att hon åkt blev det bowling med jenny, hille, marina och benny för någon utgång kände ingen för speciellt inte hille eller jag eftersom vi skulle jobba hela söndagen.  Bra helg!


mormor thorhild, aka hillevi, fick hela 20 p på första serien.
jag är inte sämst längre, yey!

Måndag, kommer till skola, kaos. arne hade sagt upp sig i fredags och det förklarade hans "promenad" i korridoren i fredags. Det var en rolig syn, arne går i rask takt genom korridoren, efter springer michael och efter honom en okänd man som senare visar sig vara en advokat. drama drama.

Kommer till skolan och får veta det, men det var inte allt; Babak är avstängd, vår religionslärare. varför? ingen vet något än så vi väntar med spänning. Is this the end of the empire? skadeglädje!

Igår spenderades kvällen i gott sällskap som man kan läsa om nedanför. lövly. och just det, min lugg... den klipptes mot sin och till och med min vilja av graham och den är numera för kort, skev och oskarp. hata hata hata. för att citera hillevi "förlåt, men det ser ut som en sådan lugg man hade som liten" jag bara gråter och håller med.

Så på grund av luggen var jag nära på att sjukanmäla mig idag. men icke..

Idag var det en lång dag, slutade 15, mötte upp Queen för att åka till Lpf och senare blev det lite bowling igen. Ingen bra bowling dag dock men det gör inget för jag tror att det går bra för mig ändå.

fint.

kvällar som blir alldeles för sena i härliga vänners sällskap är allt bra de. Älskar det!

började kvällen med en promenad genom stan med Caroline, landar på mcd där Hille och Benny dyker upp och oop! tar bussen som går 22.40 men kommer av någon anledning inte hem förrän 23.15 och nu är klockan sent. Men det är det värt för jag har haft en fin kväll i fint sällskap!

någon dag ska jag berätta om min fina helg, samt mig lugg. Vänta med spänning!

Tomorrow.


dreadfull?

Efter att vi har åkt runt på flaket blir jag upphämtad av någon, antingen min farbror eller någon utav kusinerna. Det visste jag, nyss fick jag veta vem det blir. F blir det, kusinen med dreads och lyssnar på reagge. Chill! ^^

tio

Tisdag 31/03
Det var en sådan dag då man helst ville sjunka ner genom jorden, bara försvinna. Jag vart så nervös att jag verkligen hörde hur min röst skakade och hur händerna inte riktigt ville hålla i lapparna med stödorden. Att hålla ett tal kändes inte som ett alternativ. Gruppen kändes helt fel, benen kändes inte riktigt stadiga och orden såg ut som en enda röra.

Tisdag 14/04
Det var en sådan dag då det känns som om något som tyngt en bara försvunnit men sen kommer den där stunden när man är näste man i kö för att höra domen. Nervositeten och alla de känslor från gången innan kommer tillbaka. Resultatet blev överraskande positivt, full pott blev det. Diez puntos.

Alla ntprov är nu donedonedone, no more!

upsidedown

Sa precis godnatt till Paulina på msn. Helt fel kändes det men sen råkar hon ju befinna sig på andra sidan jorden också, Australien. Fast nästa vecka kommer hon hem! Yey! Så på söndagen ska vi iväg ner till hennes lilla hemstad och hälsa henne välkommen hem.

Tänk att det nästan gått ett år sedan hon åkte. crazy!

darn.

stressa stressa. Gå med snabba steg till bussen. Får inte missa den. Hinner utan problem. Tänkte byta till spårvagnen. Spårvagnen åkte när bussen kom fram. Ändrar planen. 60 till Rosenlund ska jag ta. Springer lite lätt till brunnsparken. Går på bussen. Åker. Går av på Rosenlund. Telefonen ringer. Jenny.
"Ska vi vara på natur skolan?"
"Ja, det tror jag"
"Okej, jag kollar salen"
"Ring sen"
Lägger på. Går mot skolan. Korsar parkeringen. Telefonen ringer igen.
"Hej igen. Skulle vi vara där?"
"Vi är nog på ekonomi, det var annat folk där."
"Okej, möter dig vid trappan"
"Gör så"
Går till skolan. Klagar över salsförvirringen. Går in. Ner för trappan. Möter Daly i korridoren. Klagar på salsförvirringen. var bara tillfälligt. Berättar att jag inte har mina böcker med mig. Får en konstig blick. Hon säger: "Men inte behöver du några böcker idag". Gör jag inte? tänkte jag. Tänker fort. Svarar: "Nej, just det. Vi har prov."


Ångest! Pluggat hade jag inte gjort, inte ens till den gången för tre veckor sedan som vi först skulle haft provet. Attans, men nu är det gjort så det är bara att hoppas. Attans! Ångest! Järnspikar! Helvete! Jvlar! Darn!

ohno...




den flög i golvet, oh no!
Caroline, jag är desperado-lös nu...

halvåttahosutterström

det lagades pizza
med chevré, mozzarella, gorgonzola och prociutto.


sevenweekstogo




Under lov stänger dendära skoldelen av hjärnan av totalt. Den är avspärrad i stort sett hela tiden med undantag för de där stunderna då jag får ångest över att jag inte pluggar när jag borde göra det alltså.

Fast sen kommer sista lovdagen och verkligheten kommer ikapp så att säga. Kalendern får se dagsljus igen och när man öppnar den där det precis som om det skjuter ut ångest från uppslaget över den kommande veckan.

Jag hade helt och hållet förträngt dendära uppgiften som skulle skrivas klart och de där två bokrapporterna som ska in om några dagar. Underbart va...?

cirkus.

Någon som går på lina. En annan som balanserar stående på ett ben på en häst. Clowner. Elefanter och akrobater. Cirkus.

Ett cirkustält fyllt med folk i publiken som skrattar högt eller håller andan när någon hänger på en liten tråd i taket, djur från alla möjliga länder och sockervadd som är köpt bara för att.
Cirkus, det skulle jag vilja gå på. Vill någon följa med?


bild

?


Hon har inte svarat på ett tag nu,
jag undrar om hon faktiskt har somnat?

eftermiddagssol

Det är finfint väder ute och eftermiddagen spenderas på balkongen där Mamis nya kamera testas och glaset bredvid mig är fyllt med cider. Lovets näst sista dag ska vara slappslappslapp för imorgon måste jag pluggapluggaplugga.


Once upon a time...

there was a girl who had a mission, a mission to make sure that the queen didn't have to go through easter without an egg filled with candy.

It was a sunny day, almost felt like summer. The girl looked at the time, turned to her mum and said "I have to go, I have a mission to take care of" and off she went. Down to the local store to buy some candy and be the annoying one who paid it all in small silver coins. While waiting for the bus she filled a golden egg with the candy she'd just bought.

The bus came and her trip to the queen began, almost through the whole city just to make sure that the egg would be delivered. When she arrived it was packed with people, there was a cup going on...

The queen was busy talking to a guest when the girl arrived but when she saw the egg she shined upp, huged the girl and said "you made my day!".

So the queen got her golden egg and the girl completed her mission.

Based on a true story.

Till min vän i värmlandsskogen.

För att hålla Karin uppdaterad kan jag meddela att vädret har varit prima, jag har inte alls gjort särskilt mkt under lovet, mest träffat Caroline och Linda. Promenerat och fikat en massa, men gör jag egentligen något annat? Suttit i solen på balkongen också har jag gjort och haft min första picnic utomhus. Mysigt värre.

Dock var det som finast väder idag och självklart nog var jag och jobbade, alltså var jag och gjorde ingenting inne på Strike istället. Min finfina arbetsplats som du, Karin, inte kommer få se eftersom du åker innan bowlingen. dåligt ;)

Förresten kan jag inte lova att vädret håller i sig tills när du kommer, det är ju så här i Götlaborg vettu. Inte lätt att leva här inte.

Ses på torsdag!
Küss!! :)




i mitt påskägg...

...fanns det inte bara godis utan även det här

 
för alla som känner mig vet ju att jag har a thing för udda örhängen.
right? ;)

peppar peppar

det fanns peppar i pepparkakorn förr.

Live

Live from Strike&co!

Jag dör av tristess, finns inget att göra överhuvudtaget. Jag menar, jag har rullar bestick... yey!
det är sol ute och jag sitter här inne. Men men, jag slutar 16 så 3,5 timmar till sen så.

xx

spotify

hot hot heat  tingsek  gamla favoriter  krunegård  melissa horn  salem  mando diao  timo

diciplin&omväxling

jag önskar att jag gillade att springa eller att jag hade diciplin nog att tvinga mig ut och springa i alla fall. eller att jag tränade mer än vad jag gör bara för att det är bra för mig.

hur många gånger har man inte sagt att man ska leva nyttigare, träna mer osv. osv.? Man bryter det alltid, det blir bra under en period men sen går det utför. Diciplin, vad är det?

förresten skulle jag vilja resa, tågluffa, båtluffa, göra en jorden-runt-resa eller bara en enkel weekend resa. Något, vad som helst. Inom Sveriger gränser skulle för tillfället duga tror jag till och med. Jag behöver bara omväxlingen.


Mittes Backpackerhostel i Berlin; the honeymoon suite.

in the rain.

Hade planerat att vara duktig och gå runt lite i området, kanske vandra bort till 4H-gården som ska finnas här i närheten eftersom jag antog att vädret skulle vara prima. Jag hade fel. Vaknade av att det smattrade utav regndroppar mot balkongräcket. Så jag valde helt enkelt att sova vidare lite till i protest.

Det skulle sitta bra med lite te nu, helst framför en mysig film ihopkrupen i soffan eller med en bra bok som man vill sträckläsa. Ja, det skulle vara fint det.

s-s-sk-skor

kan inte sluta skratta åt att hon glömde byta skor och tänkte åka in till stan med bowlingskorna på fötterna! Så jvla klockrent! ^^

.

Lyssna.


caminando

vi är promenadmänniskor, jag och C, vi går och går hela tiden ungefär. Igår gick vi från Olskroken till Strike, sen in till stan och tillbaka. Det är många steg men vi vet inte hur många för vi har ingen stegräknare tyvärr. Vi måste kan skaffa det för det hade varit kul att veta hur långt vi går egentligen. Jag kan ju meddela att det har resulterat i skavsår i alla fall så det måste vara långt.

Bowlade gjorde vi igår också, på Strike ofc. Jag förlorade trots att jag bad Theres ge mig lite extra poäng, så dålig är jag alltså...

Jaja, idag är en ny dag, utan bowling men promenad med Linda och ett danspass på schemat istället. Nämnde jag förresten att jag och C fikade tre gånger ungefär? Först Lpf, sen glass på lejontrappan och Café Tintin på kvällen. Lövly ;)


Küss


all work no play

eller var det all play no work?

Idag stämde all play in bättre på strike för jag har mest socialiserat mig med österrikaren Erik som är stammis och kompis med flera i personalen samt bowlat. That's about it, ett åtta timmars pass som kändes som en mindre evighet trots att vi hade en rush runt halv två tiden. Utöver det; nada. nada nada nada.

Jag kunde ha varit hemma men icke, istället var jag uppe redan runt nio för att åka in till stan en snabbis med mamma innan jag skulle börja kl. 13. Sömn, vad är det? Jag kom ju bara hem kl 04 och somnade runt 05. Inga poblem, jag är ju ung och pigg. eller?

Nu; sömn!
Imorgon; Lpf och stan med QueenC.


åtta

det är åtta grader mot väggen och det är i skuggan! Gött!

Attans att man ska jobba idag men det är först klockan fyra så nu ska jag fort göra mig i iordning, få tag på ngn rolig människa och spendera lite tid utomhus :)

frajdäj

Cambrigde och sen träff med Stella på Subway. En prima dag, synd bara att solen försvann under natten.

Åh, med tanke på det så var Krunegård brabrabra fast mitt huvud mådde mindre bra och inte blev det bättre av en massa blinkande lampor heller, men det var bra i alla fall. Träffade inte bara queen caroline där utan även caroline. Ja, alla heter caroline.

Och det här veckan måste jag se väldigt trevlig ut också för i måndags pratade en A lagare med mig på bussen och idag pratade en random tant med mig på spårvagnen. Trevlans.

Ikväll ska jag göra så lite som möjligt för imorgon kväll jobbar jag i pentryt och det tar på krafterna att jobba till typ 02. bara så ni vet ;P

Förövrigt är det lov nu vilket betyder att man kan göra lite vad som helst typ och veckan därpå bjuder på besök av Karin så det blir bra veckor nu :)

Pepp

Morgondagen bjuder förövrigt på en Krunegårds-spelning.
Me gusta!


Balkong

Det är vår och balkongen ligger sådär lägligt till så att man får eftermiddagssolen. Jag tackar jag tackar!
Om man bortser från de där 90 minutrarna jag spenderade med att skriva mitt SvB nt-prov så har jag bara varit i stan och haft det härligt idag för efter provet blev det frukost på E house men J och sen placerade vi oss på Lejontrappan och njöt i solen med varsin kall cola. Livet är allt bra ibland!


balkongen just nu

RSS 2.0